Hi!

Ik ben Pien Gerritse. Een zevenentwintigjarige reisfanaat en de oprichter van ReizenRondDeWereld. Vroeger als kind ging ik altijd in de zomer met mijn ouders op reis in Europa. We verbleven toen altijd in gehuurde huisjes en probeerden wel elk jaar een nieuw gebied te herkennen. Mijn vader is erg breed geïnteresseerd en hij wilde daarom op vakantie zoveel mogelijk bezoeken en zo min mogelijk bij het zwembad liggen.Ik vond dat altijd super tof en dat heeft er ook voor gezorgd dat k graag de wereld wil ontdekken. Dit houdt niet in dat ik een strandvakantie niet kan waarderen, in tegendeel zelfs.

Op mijn zestiende hebben we met de familie voor het eerst een reis gemaakt buiten Europa.
We hebben een roadtrip door Amerika gemaakt van 3 weken. De roadtrip liep door California en een klein stukje Arizona, waar we de Grand Canyon en Phoenix hebben bezocht. Deze roadtrip bevestigde maar weer dat ik de wereld wilde ontdekken.

Op mijn achttiende ben ik Media & Cultuur gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn studie had ik een bijbaantje in de horeca om zo geld bij te verdienen om in de zomer een verre reis te maken en in de kerstvakantie een paar dagen een stad te bezoeken (niet te ver weg) die ik nog niet bezocht had.

Ondertussen heb ik al een aardig lijstje met bestemmingen die ik bezocht heb.

Over Reizen Rond De Wereld

Tijdens de vele reizen die ik gemaakt heb, heb ik vaak verhalen gemaakt over de vakanties. Ik vond het leuk om te schrijven over mijn bestemmingen, zodat ik er later nog beter en makkelijker verhalen over kon vertellen. Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het lezen van andere reisblogs en toen bedacht ik me opeens: waarom zou ik zelf geen reisblog beginnen. Ik had toch al een aantal verhalen en ik vind het leuk om deze te delen met mede reisfanaten. Zo gezegd, zo gedaan. Ik koos de naam Reizen Rond De Wereld, omdat dit mijn uiteindelijke doel is en het natuurlijk goed reis gerelateerd is.

Ik wens jullie veel leesplezier op mijn blog!