Top 5 tropische eilanden in de wereld!

 

Cookeilanden

In de buurt van nieuw-Zeeland liggen de tropische Cookeilanden, 15 prachtige eilanden in Grote oceaan. Op de Cookeilanden, vind je een bijzonder mix van de moderne wereld en afgelegen plekken. Retaronga is een stad met gezellige bars en uitstekende restaurants. Als je opzoek bent zijn er uitstekende plekken om je alleen op wereld te wanen.

 

 

 Bora Bora

De prachtige stranden en imposante vulkanen maken Bora Bora tot een echt tropische eiland, geniet van heerlijke cocktails in de vele luxe hotels. Of ontdek de tropische geweldige koraalriffen.

 Mauritius

Mauritius is een prachtig eiland in Indische oceaan. Wandel door de indrukkende omgeving met palmbomen en prachtige parelwitte stranden. Dit Afrikaanse eiland is een van de mooiste plekken om te duiken en te snorkelen. Ontdek het eiland met verschillende excursies.

Malediven

Malediven staat toch op menig mens zijn bucketlist. De stranden zijn witter dan wit. geniet van de luxe hotels die op elk eiland zijn gevestigd. De zonsondergangen zijn prachtig en kleurrijk. In het laagseizoen (mei tot en met november) heb je de eilanden voor je alleen.

Door de kleine omvang van de eilanden zie je continu een van meest blauwe zeeën van de wereld. De ideale plek voor een romantische vakantie.

FIJI

Fiji bestaat uit meer dan 330 vulkaaneilanden waarvan er 106 bewoond zijn. Als je naar Fiji gaat moet je zeker langs de Mamanuca-eilanden. De eilandengroep bestaat uit 20 verschillende eilanden, waarvan er 7 bij hoogwater onder water lopen. Volgens vele reizigers die daar zijn geweest is dit het mooiste gedeelte van Fiji. De eilanden worden veel bezocht door backpackers. Hierdoor zijn er niet alleen dure luxe resorts te vinden, maar ook leuke kleine hotels. Waardoor het een stuk betaalbaarder is.

 

Welke Tropische eiland staat bij jou op je bucketlist laat het ons weten in de reactie. Wij zijn erg benieuwd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *