Reizen door Zuid-Amerika

Zuid-Amerika is een land vol mysteries en ontdekkingen. Als je wilt reizen door Zuid-Amerika heb je immens veel mogelijkheden. Elk land heeft weer een andere cultuur een andere bezienswaardigheden. Zuid-Amerika staat daarom ook bekend door het lekker eten, actieve tripjes door het binnenland en de muziek. Zomercarnaval is bijvoorbeeld immens populair en wordt jaarlijks bezocht door duizenden toeristen. Landen als Brazilië, Suriname, Argentinië zijn heel bekend, maar Peru, Chili, Colombia, Bolivia, Venezuela en Ecuador worden steeds vaker bezocht en nemen toe in populariteit.

Backpacken door Zuid-Amerika

Wil je backpacken door Zuid-Amerika? Dat raden we je zeker aan. Zuid-Amerika is wel wat meer voor de ervaren backpacker, maar met een goede voorbereiding en de juiste kennis kan iedereen door Zuid-Amerika backpacken. Voor Zuid-Amerika heb je iets meer geld nodig dan in Azië, maar het is nog steeds goed te betalen.

Als backpacker kom je langs bijzondere natuurgebieden, zoutvlaktes, Amazone gebieden, de mooiste watervallen en nog veel meer. Je camera is binnen no time vol van alle foto’s die je hebt gemaakt van de mooiste locaties en bezienswaardigheden. De levendige cultuur is Zuid-Amerika zorgt voor de beste muziek in de avond, de leukste feestjes en overheerlijk eten.

 

Relax vakantie in Zuid-Amerika

Ook voor de vakantieganger die wilt relaxen aan het strand is Zuid-Amerika ideaal. Het hele continent is verslaafd aan relaxen. Landen als Suriname en Brazilië zijn heel populair en zorgen dat je helemaal zen naar huis gaat.

Suriname is een veel gekozen vakantieplek door de taal. Bijna heel Suriname is bedekt door tropisch regenwoud en gebeurt bijna alles heel dicht bij elkaar. In Suriname merk je nog heel veel van de Nederlandse cultuur. gebouwen, straten en de taal zijn allemaal nog Nederlands. Hierdoor kun je je makkelijk redden in Suriname en voel je je snel thuis. Alleen kan je hier genieten het top weer en heerlijk eten. Voor de actieve reiziger is het Amazonegebied een walhalla!

Als je het over relaxen op het strand hebt dan denken wij gelijk aan strandhoppen langs de kust van Brazilië.Brazilië is bijna even groot als Europa en de uitgestrekte kust heeft heel veel mooie plekken. Naast de stranden is er een interessante cultuur en is er in de avond altijd wel gezelligheid te vinden. Als je Brazilië tijdens carnaval kan bezoeken raden we je dat zeker aan!

Zuid-Amerika is een prachtig continent dat iedereen wel een keer moet zien. Het is gemiddeld iets duurder dan Azië, maar het is elke euro waard. Hou de blog in de gaten om zoveel mogelijk te ontdekken over Zuid-Amerika.